*Alltid gratis frakt, om du beställer minst 10 kolli.

Tjänster som spar besvär och pengar.

Vi levererar kostnadsfritt* ut läsk, öl, vin, kaffe och vatten av alla de sorter till företag, restauranger och serveringar, föreningar och organisationer.

Andra tjänster är exempelvis att hjälpa våra kunder med att hysa och hantera pantburkar och returflaskor. Genom vårt samarbete med Returpack tar vi tillbaka era burkar och flaskor och krediterar den på nästkommande faktura. Om du och din skolklass, idrottslag eller förening samlar pantflaskor/burkar för att t ex få ihop till en resa pantar vi dessa åt dig. Betalningen får du tryggt insatt på konto eller kontant i handen, ni bestämmer. Du får givetvis samma summa som står på flaskan eller burken, d v s ni förlorar inget på det. Men slipper att själva ödsla tid på att stå och mata i panten på snabbköpet.

Vid stora evenemang, t ex mässor och andra sammankomster, låt oss stå för dryckerna. Vi står stand-by om det behövs kompletteras under evenemangets gång. Det som inte säljs krediterar vi (med vissa förbehåll) Är ni ute i god tid kan vi ev även tillhandahålla kylar.

Kontakta oss gärna via e-post så berättar vi mer om våra tjänster och erbjudanden!

kundservice@dryckeskompaniet.se