Nyhetsbrev via mail, vårt första kommer inom kort

Kort om våra nyhetsbrev

 

Inom kort kommer vi att skicka ut vårt första nyhetsbrev via mail. Vi håller på att utöka vår service och förenkla era arbetsflöden för er som är våra kunder. Vi kommer att presentera många spännande nyheter under sommaren och hösten.

Vårt första brev kommer att innehålla en information om att du som kund är med i vårt register och därmed få tillgång till våra nyheter och erbjudanden. Vill du inte motta fler av våra brev och erbjudanden via mail så kan du avregistrera dig enkelt via en länk i brevet. Vi kommer även att presentera att vi har en ny hemsida samtidigt som vi håller på att utveckla en ny webbshop och en mobil app kopplad till den så att ni kan med lätthet göra era beställningar dygnet runt, se nyheter och ha tillgång till all väsentlig information från oss.

I vårt andra brev kommer vi presentera nya produkter och erbjudanden. Ett vanligt nyhetsbrev alltså nu inför sommaren. Detta brev är för att hjälpa er med utöka ert sortiment på bästa sätt och att öka försäljning med det senaste från våra leverantörer.

Hjärtligt välkomna att prenumerera.
Ha en underbar sommar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få alltid tillgång till våra erbjudanden och nyheter.

Tack för din prenumeration!

Pin It on Pinterest

Share This